Bruidsnagels


Bruidsnagels

Naast een schitterende bruidsjurk en een waanzinnig kapsel, wil je ook je nagels een goede beurt geven voordat de grote dag aanbreekt. Een besluit waar je absoluut geen spijt van zult krijgen! Op de mooiste dag van je leven wil je natuurlijk niets aan het toeval overlaten en kun je maar beter goed voorbereid zijn. Dat geld voor je outfit, maar ook voor je handen. Tegenwoordig zijn er fantastische mogelijkheden voor het creëren van de mooiste bruidsnagels.

Kies je bruidsnagels met zorg

Start je zoektocht naar de perfecte bruidsnagels al tijdig. Zo kom je niet voor vervelende situaties te staan en kun je altijd je keuze bijtijds aanpassen. Op de mooiste dag van je leven wil je natuurlijk verzorgde vingers. Omdat je dat als bruid wilt, natuurlijk, maar ook zodat je geliefde de ring om een oogverblindende vinger kan schuiven!

Kunstnagels op je grote dag

Normaliter niet gezegend met prachtige, lange nagels of een fervent nagelbijter? Geen probleem: je kunt de bruidsnagels een natuurlijk ogende nagel laten maken door middel van kunstnagels. Hierin zijn verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een French manicure, voor acrylnagels of probeer de Gelnagels eens. Hier zit vast een geschikte nagel voor jou bij. 

ik adviseer om van te voren al een set kunstnagels of Gellak op je nagels te laten plaatsen zodat je er al wat aan gewend raakt dat er wat op je nagels zit.

Een beroep dat geen lange nagels toelaat? Geen probleem. De kunstnagel is gemakkelijk weer te verwijderen waardoor je na de bruiloft vrijwel meteen weer aan het werk kunt - mocht je niet even op de roze wolk willen blijven zitten.

wil je meer informatie neem dan contact met mij op. samen gaan we kijken voor de juiste en mooiste nagels die passend zijn bij jou jurk/outfit voor jou grote dag.