Probleemnagels en psoriasis

Probleemnagels
heeft u door psoriasis aangetaste vingernagels?  Door een camouflerende acryl en of gel kan ik de nagels er weer netjes uit laten zien.


Het kan ook gebeuren dat u een ongeluk heeft gehad waarbij de nagel flink beschadigd is. De nagel heeft ergens tussen gezeten of is compleet doorgescheurd. De scheur maakt de nagel onstabiel en blijft weken pijnlijk.


Bijt u nagels, heeft u een ongeluk gehad en is uw nagel hierdoor verkleurd, of heeft u last van psoriasis op uw nagels? Dan bevindt u zich op de juiste pagina van mijn site!


Psoriasis
Belangrijk om te weten: deze behandeling zal de psoriasis niet genezen! Door de plaatsing van acryl en of gel is de kans op het scheuren van de nagel verkleind en wordt de groei van de nagels enigszins gestuurd.
Bij deze behandeling kan de psoriasis afnemen en verdwijnen maar echter kan psoriasis helaas ook weer terugkomen en dan zal een nieuwe camouflagebehandeling gewenst zijn. Dit is dus een geschikte behandeling om de nagels een mooier aanzien te geven.
De mogelijkheid tot behandeling bij psoriasispatiënten zal vooraf door de nagelstyliste beoordeeld moeten worden.


Verwonde nagels
Hier kan gelukkig wat aan gedaan worden. Er kan een laagje over de nagel geplaatst worden, dat de nagel als het ware spalkt. De pijn van de onstabiele nagel zal snel wegtrekken. Let er wel op dat de nagel niet meer bloedt! Een open wond kán ook niet behandeld worden. Zodra het bloeden is gestopt en het een beetje gestold is (meestal na een paar dagen), kan ik de nagel "spalken" en er zelfs een mooi natuurlijke uitziende nagel van maken.
Tip bij een verwonde nagel: goed schoonmaken, desinfecteren, droogmaken en verbinden. Zorg dat u de nagel niet meer stoot en maak regelmatig het verband schoon. Mocht er bloed onder de nagel zitten en er komt druk op te staan, adviseer ik naar de huisarts te gaan en te vragen of ze daar een gaatje in de nagel willen maken, zodat de nageldruk vermindert. Anders is de kans groot dat de nagel los gaat laten.
Ik kan de pijn verlichten bij gescheurde nagels op het nagelbed en ook een nagel weer zo maken dat hij er natuurlijk uit ziet qua kleur en vorm. Dit kan uiteraard ook bij mannen die tijdens werkzaamheden schade oplopen aan hun nagel. Daar is vaak een oplossing voor, waardoor u niet weken met pijn door hoeft te lopen.
Bel gerust voor informatie of maak een afspraak voor een behandeling op maat.